Feedback & Support

Activiteiten

Catering

        Uiteraard moet de kantine in de ochtend pauze en tussen de middag ook draaien! Wie helpt er mee heerlijke broodjes, smoothies, snacks, en een fruit surprise te maken?

Smaaklessen

            Proefjes met toevoegingen. Heeft iedereen zijn handen gewassen. Want met deze activiteit gaan we proefjes doen met echte producten. We gaan ruiken en proeven. Klopt dit allemaal met elkaar? Welke toevoegingen zorgen ervoor dat ik extra de smaak proef? Hoe wordt mayonaise gemaakt?  

Horeca

            Wie durft de uitdaging aan????? Wie durft exotische soorten fruit en groente te proeven? Hoe zit het met eten en bewegen? Wat eet ik eigenlijk op een dag? Wat is biologische landbouw en hoe maak ik een gezonde snack? Tijdens de horeca activiteit  krijg je antwoord op deze vragen!!!!

Mountainbiken

Deze activiteit is er in ronde 1 en in ronde 2. Onder leiding van meneer van Ginderen ga je een mooie mountainbike tocht maken.

Badmintontoernooi

Op deze ochtend verandert sporthal Boulevard in een badmintonhal! Je speelt veel wedstrijden. Let op als je voor deze activiteit kiest is dit voor de hele ochtend, dus geen gehaast maar een echt toernooi!  

Voetbaltoernooi

Voetbaltoernooi! Op sportpark Rozenoord. Let op als je voor voetbal kiest is dit voor de hele ochtend.      

rappen

In deze workshop leer je  alles over rap: waar komt rap vandaan? Hoe breng je je teksten over? Hoe zet je jouw woorden om in een rijmende raptekst? Wat voor soort rijmvormen gebruiken bekende rappers? En natuurlijk, hoe rap je op de beat en werk je aan je flow?  

Jamsessie o.l.v. Bas Barnasconi!

Gek van muziek?! Dan is dit iets voor jou! Een jamsessie onder leiding van Bas Barnasconi ! Bas heeft met zijn band o.a op Pinkpop en Lowlands gestaan. Het maakt niet uit of je wel eens een muziek instrument hebt bespeeld of niet, iedereen kan mee doen! Drum, cajons, gitaar, bas, alles waar je muziek […]

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de activiteiten.

Het Kwadrant, School voor praktijk onderwijs